Organisatie

Hoofdbestuur

 Voorzitter  Peter Reniers                       
 Secretaris   Anita Diepstraten  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester   Raymond Westmaas  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Wedstrijdsecretaris senioren   Pierre van der Korput   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 IT, Social Media, PR  Rob van den Berg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website  Rob van den Berg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Sponsors  Vacature  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Onderhoud velden en gebouwen   Willem de Meijer  
 Jeugd- en spelerszaken  Hans Havermans  

 

Jeugdbestuur

 Algemeen e-mailadres                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        
 Secretaris                                   Bob de Hoop  
 Wedstrijdsecretariaat   Ilse Havermans                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Cindy Rasenberg  
 Technische zaken  Guus Boel  

 

Commissieoverzicht